If you want to find ...

sâmbătă, 31 martie 2012

Recenzie : Rae of Hope de Wanita May

Rae Kerringan, o adolescentă de 15 ani, nu a întrebat niciodată despre istoria familiei sale. Asta este înainte de a accepta o bursă pentru Guilder Boarding School în Anglia. Guilder este o şcoală specială, plină de elevi talentaţi. Rae nu are nicio idee ce caută acolo sau dacă trecutul familiei sale va fi dezgropat. Asta este înainte de a accepta o bursă pentru Guilder Boarding School în Anglia. Guilder este o şcoală specială, plină de elevi talentaţi. Rae nu are nicio idee ce caută acolo sau dacă trecutul familiei sale va fi dezgropat.

Aici învaţă că face parte dintr-un grup de neegalat de emancipaţi care vor fi însemnaţi cu un tatuaj unic când vor împlini 16 ani. Tatuajul le oferă puteri supernaturale. Ambii săi părinţi au fost tatuaţi, deşi Rae nu a ştiut niciodată acest lucru, aşa cum nu a aflat pănă acum că ei au murit când ea era mică. Descoperind mai multe lucruri despre trecutul familiei sale, despre tatăl ei malefic şi mama sa care s-a sacrificat enorm, Rae trebuie să decidă dacă există o rază de speranţă în propria-i viaţă.

Titlu: Rae of Hope
Autor: Wanita May
Nr de pagini: 124 ( format A4 - ebook )
An aparitie: 2011
Punctaj: 4,5/5
Ce cred eu : Destul de buna cartea . Destul de buna ? Chiar foarte buna ! Rae e asa inofensiva , parca ar trai in plus , apoi trebuie sa reuseasca sa treaca peste secretul parintilor ei . M.am cam plictisit de tatuajele mostenite in tot felul de carti , dar Rae of Hope e altceva . Wanita are un stil propriu , lin . Am terminat cartea intr.o seara , n.am dormit din cauza ei o zi ! Rar se intampla asa ceva .
Oricum .. cartea merita , nu este una de duzina , ca cele care ies pe banda rulanta acum . Guilder Boarding School e un fel de scoala de robotei supra-dotati cu secrete ascunse . As vrea sa pot compara cartea de debut a Wanitei cu ceva , dar nu pot . A fost o combinatie exploziva intre Harry Potter si Terminator , iar Rae aducea a Grace din Fior .
E tragic sa.ti pierzi parintii in felul in care a facut.o Rae , dar si mai dureros este sa aflii ca tatal tau e un nemernic , care cu siguranta nu ti.a dorit ( sau iti va dori ) vreodata binele .
Oare va putea Rae sa treaca peste secretele celor mai importante persoane din viata ei ? 
Ramane sa cititi carte pentru ca nu vreau sa dezvalui mai mult . :-j  
Coperta: Expresiva . Transmite destul de multe . Si tipa de pe coperta aduce a Rae .
Sfarsit: Perfect pentru acest gen de carte , chiar daca il puteai intui de la jumatatea cartii .
Personaje: Rae e ... geniala . Cand am facut recenzia la Fior am zis : ahh! i'm in love with Grace" . Rae mai avea putin si ma cucerea . Parca ii lipseau sarea si piperul ,  atat de necesare .
Stilul de scriere: Fara exagerare : nemaipomenit ! Actiunea a cur asa de usor . In 5 ore am terminat cartea si aveam totul bine conturat in cap . ,,Bravo Wanita !"


P.S 1 : Thank you , dear Wanita ! I'm in love with Rae of Hope . Thanks again for the kindle version . You are awesome
P.S 2 : Multumesc Walking on Letters pentru descriere . Nu am mai stat sa o traduc eu . Sper ca nu e nici o problema .  
P.S 3 : Maine , 1 aprilie , voi da startul celui mai mare concurs e-book din blogosfera romaneasca( unde veti putea castiga si versiunea e-book a cartii Rae of Hope )
P.S 4 : Maine , 1 aprilie , Lumea lu' Ciudatu' are parte de un interviu exclusic cu Alethea Kontis . :) 


See ya ! :-j

4 comentarii:

 1. Tipa de pe coperta seamana cu un demon! 8-x :))
  Faina recenzia.

  Criss

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu Demon, dar ea nu pare a avea unele aleargă după ea :)
   Roman meu este prin intermediul unui translator, astfel pare rău dacă este greşit

   Ștergere
  2. No problem , Wanita ! We understand all ! It's more easy to comment in english , because it's a very strange translation .
   But ... it'a fantastic act from you!

   Ștergere
 2. Multumesc pentru revizuire fantastic!! Im bucur că ţi-a plăcut cartea, şi va trebui să vă trimită a doua carte din seria atunci când se află în afara!
  Roman mea se face prin intermediul unui translator, astfel, îmi cer scuze dacă este greşit. Multumesc din nou!

  RăspundețiȘtergere