If you want to find ...

duminică, 4 martie 2012

Of Poseidon de Anna Banks - american book

Emma si prietena sa Chloe isi petrec vacanta in Florida. Cand Emma se ciocneste pe plaja de un tip cu adevarat atragator, pe nume Galen,  ea nici nu banuie ca el este un print al Syrenei. Galen si Emma simt amandoi ceva ciudat, sa fie atractie? Galen banuie ca Emma ar putea fi chiar acea fata despre care a auzit - fiinta umana care poate comunica cu pestii.
Ceea ce urmeaza este o scena a mortii in care Galen o vede pe Emma comunicand cu un rechin . El trebuie sa afle mai multe despre ea astfel ca o urmeaza in New Jersey si se inscrie la liceu doar pentru a afla daca ea chiar este cheia salvarii regatului sau. In curand  Emma nu va putea nega ceea ce simte pentru el dar nu nici nu va putea explica ceea ce simte. Amandoi, ea si Galen, vor trebui sa afle mai mult despre ceea ce ea este si despre puterile ei inainte de a avea incredere unul in celalalt si in sentimentele lor.

Blogul autoarei.

Cartea pare ceva nou , in materie de carti , pentru ca desi are ,,multa apa" nu e vorba de sirene . Anna Banks ne adanceste intr.o poveste nemaipomenita de dragoste , condimenata de adancul nestiut al oceanului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu