If you want to find ...

vineri, 16 martie 2012

In pregatire ... Evernight de Claudia Grey !

EVERNIGHT, volumul 1 din seria omonimă de Claudia Gray
BESTESELLER NEW YORK TIMES
În zorii primei zile de şcoală, Bianca încearcă să evadeze.
Traversează în goană pădurea, dar cineva este pe urmele ei…
Nevoită să-şi părăsească oraşul natal, Bianca urmează să studieze la Academia Evernight, o şcoală misterioasă, cu tradiţie de sute de ani, adăpostită într-o stranie clădire gotică. Elevii pe care îi întâlneşte aici sunt ciudat de perfecţi: atrăgători, deştepţi şi… primejdioşi! Din prima clipă, Bianca îşi dă seama că locul ei nu este aici.
Apoi îl întâlneşte pe frumosul Lucas, un singuratic la fel ca ea. Nici el nu este “genul Evernight” – încalcă regulile şi nu-i agreează pe snobi; o previne pe Bianca să aibă grijă de ea şi să se protejeze… chiar şi de persoana lui.
Între cei doi tineri se creează însă o legătură care, în ciuda tuturor opreliştilor, nu poate fi negată. Bianca va risca totul ca să fie cu Lucas, dar vechi secrete întunecate îi despart… făcând-o pe tânără să pună sub semnul întrebării toate principiile ei de până atunci.
“Odată ce am început să citesc Evernight, n-am mai putut-o lăsa din mână! De-abia aştept următoarea carte din serie!” – L.J. Smith, autoarea celebrei serii Jurnalele Vampirilor, bestseller New York Times
Claudia Gray (pe numele său adevărat Amy Vincent) este o autoare de romane de dragoste fantasy pentru tineri.
Înainte de a se dedica în întregime scrisului, a mai lucrat ca avocată, jurnalistă, disc jockey şi chiar chelneriţă (dar una foarte, foarte neîndemânatică, după cum declară ea însăşi). Îi plac foarte mult casele vechi, stilul vintage, filmele clasice şi istoria, toate acestea regăsindu-se în lumea pe care o construieşte în scrierile sale. De asemenea, citeşte foarte mult şi o pasionează muzica. Dar mai mult decât orice, îi place să scrie.
Este cunoscută pentru seria Evernight, devenită bestseller New York Times. A mai publicat romanul Fateful (2011) şi scurte povestiri în antologii (Immortal, Vacations From Hell, Enthralled), alături de cunoscute scriitoare precum Cassandra Clare, Rachel Caine, Kelley Armstrong.
 
Prima este editia americana .
I'm a bitch ! Yapz.. I am ! Nici de data aceasta nu.mi place coperta Evernight . Imi plac copertile originale , chiar daca cate.o data mai reusesc si edituriile romanesti sa ne incante cu ceva nou . Coperta aceasta e prea gotica si spune mai mult decat mi.as fi dorit . Preferam coperta in 2 tonuri , cea originala .  Si cred ca , chiar daca asa se numeste academia , sa fi ales un alt titlu . Link-ul de precomanda va aparea , cel mai probabil , saptamana viitoare .  

2 comentarii:

  1. Abia astept sa apara aceasta carte:X:X Ador coperta si in special rezumatul.Totusi o sa fie putin ciudat gandindu-ma ca personajul principal are acelasi nume cu mine. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba din contra . vei intra mai bine in pielea personujului. :)

      Ștergere