If you want to find ...

luni, 16 ianuarie 2012

In curand la Litera : Îmblânzitorul dragonilor de Lucinda Hare

− Ce poveste aţi vrea să ascultaţi în seara asta?
− Îmblânzitorul dragonilor! strigară cu toţii în cor, strângându-se unii în alţii, în vreme ce afară vântul sufla vijelios, iar lunile pluteau ca nişte corăbii pe norii zdrenţuiţi.

Domnița Quenelda a avut dintotdeauna o legătură magică cu dragonii, iar visul ei este acela de a zbura pe un dragon de luptă, alături de tatăl său, comandantul Gărzii Dragonilor, în războiul cumplit pe care locuitorii din Împărăţiile Celor Şapte Mări îl poartă de sute de ani cu goblinii.

Dorința cea mai mare a micuțului Rădăcină este să se țină cât mai departe de dragonii înspăimântători, cu limbile lor de foc, iar când este numit scutier al tinerei Quenelda, încep să sară cu adevărat scântei.

În ciuda tuturor aşteptărilor, între cei doi se naște o prietenie adevărată. Când Domul Dragonilor este amenințat de un complot mortal, domnița Quenelda și curajosul ei scutier vor reuşi să dejoace planurile unui uneltitor perfid, a cărui identitate îmbracă straie surprinzătoare.

Prima carte din Cronicile Domului ne dezvăluie un tărâm de legendă și o poveste magică, despre curaj, loialitate și prietenie.

Ceva dragut pentru copii de pana in 13 ani ! :-j 
E ceva cu prea putina reclama dupa parerea mea , chiar daca din descriere mi se pare ceva nou , si chiar ar prinde - si la publicul mai in varsta - . Parca imi aduce aminte de Ucenicul Dragonului de Linda McNabb - pe care am citit.o la 10 ani - . 
Daca voi gasi o oferta buna - foarte buna - poate o voi cumpara , dar nu prea arunc cu banii pe carti pentru pustani ! ;) 
P.S : Cartea e cartonata . :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu