If you want to find ...

vineri, 30 decembrie 2011

Jocurile Foamei - in curand in Romania !

I . Povestea
Intr-o lume care s-a creat peste ramasitele prezentului nostru, numai cel mai puternic si inteligent poate supravietui. Asemenea celebrului reality-show, Survivour, difuzat pe AXN, Jocurile Foamei pune 24 de tineri sa supravietuiasca pe un platou plin de capcane, cu o singura diferenta, castiga cel care ramane in viata.
Katniss Everdeen este o tanara pe care destinul o arunca intr-un vartej al vietii din care nu poate iesi decat daca ucide sau cel putin daca reuseste sa-i minta pe toti, inclusiv pe ea insasi. 
America de Nord nu mai exista, iar acum este inlocuita de statul Panem alcatuit din 13 Districte, acum 12. Pentru ca locuitorii Districtelor sa  nu se impotriveasca Capitoliului sau “celor care fac legea” a fost inventat un joc sangeros si mortal, pentru ca toata lumea sa stie ca este la mila lui – Jocurile Foamei.
Jocul a inceput, iar Katniss se vede nevoita sa intre in el pentru a-si salva sora, dar cine o va salva pe ea?
Ea si inca un tribut al Districtului 12, “baiatul cu painea” Peeta Mellaek sunt prinsi intr-o arena, unde numai cel mai puternic supravietuieste. Dar ce se intampla cand regulile sunt sfidate si in loc de un invingatori sunt doi? Dar cel mai grav este ca minciuna in care ea si Peeta sunt prinsi, devine o realitate pe care Katniss o realizeaza tarziu, iar adevarul e ca nimeni nu stie unde se termina jocul si unde incepe realitatea.
Dragostea este inselatoare, dar mult mai inselatoare este dorinta de a supravietui si a incerca sa-ti pastrezi tovarsul in viata. O faci pentru a forma un cuplu, sau pentru a supravietui?
2. Cartiile
Sunt geniale ! Abia le.am primit de Craciun si am terminat deja primul volum si m.am indragostit de stilul nemaipomenit a lui Suzanne ! Personele te tin in suspans , dar voi aborda mai mult aceasta tema pe viitor in categoriile propriu-zise cartiilor !

Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?

Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

„Pur si simplu am citit fara sa ma pot opri! [...] O lectura inrobitoare.” Stephen King

„Am fost atat de obsedata de Jocurile foamei, incat am continuat sa citesc si la restaurant, discret, cu cartea ascunsa sub masa!” Stephenie Meyer

„Nu exista roman de aventura mai bun!” Rick Riordan
 

Bestseller international publicat in 32 de tari
 3. Actorii 
Am gasit o poza pe net , destul de neclara da ne dam seama de cativa actori consacrati : Liam Hemsworth si Willow Shields , dra si Alexander Ludwig . Pe Liam il stim din ecranizare nemaipomenitei cati ,,Ultimul Cantec" - primul film serios din cariera lui Miley Cyrus . 
4. Soundtrack
Momentan doar o melodie a aparut si e geniala ! Taylor Swift e geniala !  
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YFEDTtKaFzU - nu stiu de ce nu merge codul de incorporare , dar va va las link :|
Refrenul :
Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

 Al vostru Ciudat ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu